Heeft u vragen 06-22 39 46 39

>>Publicatie 't Gooi Bruist

Publicatie 't Gooi Bruist

02-01-2017

Publicatie 't Gooi Bruist

"Gastvrijheid zit in mijn bloed. Vergaderen Huizen is een ruimte met een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht".

In het oude dorp van Huizen, vlakbij de toegangsweg naar de A1 zit sinds halverwege dit jaar Vergaderen Huizen. Eigenaar van de vergaderlocatie is Henriëtte Wetland. Met een achtergrond in de horeca is de keuze voor de vergaderruimte voor haar vanzelfsprekend. De geboren en getogen Gooise merkte dat er in haar woonplaats weinig tot geen vergader- en ontmoetingsplaatsen zijn die je kunt huren. "In 't Gooi zijn er een aantal opties, voornamelijk businesscentra, maar dat is niet warm en persoonlijk. In Huizen ben ik de eerste die het op deze manier aanpakt".

Service staat hoog in het vaandel en dat zit 'm niet alleen in de grote dingen. "Een klant sprak mij laatst aan en zei dat hij ontzettend gelukkig was dat ik een oplaadpunt voor electrische auto's heb. 

"Het gaat mij om persoonlijke service, kwaliteit en flexibiliteit. De lunch is gezond en verrassend en bij binnenkomst staat er allerlei lekkers klaar. Ook is het laagdrempelig. Ik vind het leuk als mensen gewoon langskomen om te zien hoe het er van binnen uitziet. Kom gewoon eens langs".